Той е подходящ за преболедували, ваксинирани и хора, които имат съмнения,

...
Той е подходящ за преболедували, ваксинирани и хора, които имат съмнения,
Коментари Харесай

Комбиниран тест за респираторни вируси и изследване за антитела на намалени цени в „ЛИНА”

Той е подобаващ за преболедували, имунизирани и хора, които имат подозрения, че неотдавна са се срещали с новия ковид

През януари бързият тест за пет респираторни инфекции е на понижена цена от 45 лева на 35 лева в лаборатория „ ЛИНА ”. Благодарение на него с една проба може да се откри дали човек е инфектиран с: COVID-19, сезонен грип вид А и вид Б, респираторен синцитиален вирус, аденовирус или  микоплазма пневмоние. Изследването е целесъобразно при признаци и оказва помощ за навременната диагностика и вярно лекуване. То е изключително потребно сега, когато по едно и също време циркулират разнообразни вирусни причинители, част от които със сходни признаци. Не на последно място е облекчение и за родителите, защото от детето се взема една проба.

Отново до края на първия месец на годината на понижена цена в „ ЛИНА ” е и количественият тест за антитела против COVID-19 – надлежно от 19 лева на 12 лева Той е подобаващ за преболедували, имунизирани и хора, които имат подозрения, че неотдавна са се срещали с новия ковид.

За комбинирания тест за респираторни вируси се взема проба от назофаринкса, а за теста за антитела кръвна проба. За проучванията можете да посетите  всички независими лаборатории и манипулационни на „ ЛИНА ” в областите: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР